GCM, uw partner in Maintenance services 24/7

Maintenance is één van de hoofdpijlers van GCM. Deze onderhoudswerken vinden 24/7 plaats in verschillende bedrijfssectoren. Enkele voorbeelden van deze sectoren zijn:

  • Staal industrie
  • Petrochemische industrie
  • Papier industrie
  • Betonproducten en betonmortel industrie
  • Voedselindustrie
  • Cement industrie

De Maintenance afdeling van GCM is onder te verdelen in twee groepen; de mechanische en elektrische werken en service inspecties.

Mechanische en elektrische (onderhouds-)werken

Voor zowel mechanische als elektrische (onderhouds-)werken kunt u 24/7 bij GCM terecht. Een hoog opgeleid team van ingenieurs en technische werknemers, staan dagelijks ter uwer beschikking om de meest uiteenlopende onderhoudswerken in tal van industrieën uit te voeren.

Service inspecties

GCM biedt een volledig programma van periodiek service inspecties aan op o.a. ontstoffing installaties, bandtransporteurs en silo’s/silobeveiligingen. Deze inspecties worden gerapporteerd middels een uitgebreid inspectierapport inclusief foto’s en een eventueel van toepassing zijnde emissie verklaring. 

Wanneer er tijdens deze inspectie gebreken worden gesignaleerd of aanbevelingen zijn, dan wordt er een offerte opgesteld. GCM beschikt over een uitgebreide stockvoorraad van spare-parts, waardoor een snelle reparatie of vervanging kan worden uitgevoerd. 

Naast de service inspecties biedt GCM ook full-service maintenance contracten aan. 
Met dit type contracten kunt u de Total Cost of Ownership beter beheersbaar en daarmee in controle houden. Indien u hier meer informatie over wenst te verkrijgen, neemt u dan contact met ons op.

Download inspectieformulier 


Mechanische werkzaamheden 

Elektrische werkzaamheden

Onderhoud en inspecties