Service monteur buitendienst (mechanisch) - met specialisme ontstoffing

Vanwege onze sterke groei in maintenance activiteiten in Nederland is GCM voor haar kantoor in Zwijndrecht (Nederland), op zoek naar een service monteur.

Maintenance is één van de hoofdpijlers van GCM. Deze onderhoudswerken vinden 24/7 plaats in verschillende bedrijfssectoren. Enkele voorbeelden van deze sectoren zijn de staal industrie, petrochemische industrie, betonproducten en betonmortel industrie, voedselindustrie en cement industrie. 

Afhankelijk van de grootte en/of complexiteit van de werkzaamheden, werk je afwisselend zelfstandig of in teamverband. De projecten en onderhoudsactiviteiten vinden voornamelijk plaats in Nederland, maar kunnen ook plaatsvinden in België.  

Functieomschrijving:
- Je voert zelfstandig inspecties uit aan ontstoffingsinstallaties en silobeveiligingssystemen en maakt hiervoor duidelijke inspectierapporten op voor klanten;
- Je voert zelfstandig reparaties / modificaties uit op bestaande (ontstoffings) installaties en bijvoorbeeld silobeveiligingssystemen en kunt ook nieuwe installaties installeren. 
- Je draagt zorg voor het op peil houden van de voorraad reserveonderdelen in je service bus en draagt er zorg voor dat je hand-, elektrische gereedschappen, PBM’s en je service bus in goede conditie zijn en blijven.
- Je bent inzetbaar voor alle overige voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de bulk handling en recycling industrie waaronder op- en overslag en transportsystemen.
 
Profiel:

- Een afgeronde MBO opleiding, richting Werktuigbouwkunde en/of een ruime ervaring met soortgelijke werkzaamheden

- Je hebt geen hoogtevrees;
- Je bent niet bang voor stof en vuile handen;
- Je bent fysiek fit;
- Je bent zeer technisch: Je hebt twee rechterhanden;
- Kennis van meet- en regeltechniek is een pre;
- Je bent representatief, want je bent het visitekaartje van het bedrijf;
- Je beschikt over rijbewijs B;
- Je beschikt bij voorkeur over een VCA certificaat, maar dit is geen harde eis;
- Je bent oplossingsgericht, denkt in oplossingen en blijft niet in het probleem hangen;
- Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel en je neemt geen onnodige risico’s die jezelf of je collega’s in gevaar kan brengen. Safety first!;
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en bent communicatief vaardig, je spreekt goed Engels, de Franse taal is een pre;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit daar de werkzaamheden door heel Nederland en/of België plaatsvinden;
- Je kan booglassen met elektrode.

Wat wij bieden:

Wij bieden je een boeiende werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen en om initiatief/verantwoordelijkheid te nemen. Na een inwerkperiode met training on the job, volgt een voltijds dienstverband met vast contract. Het volgen van cursussen voor je verdere ontwikkeling wordt aangemoedigd.

Meer info over GCM kan je vinden op: www.gcm.be

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur je CV en motivatie op naar HR@gcm.be