HiCad/Inventor tekenaar (M/V)

Vanwege onze aanhoudende sterke groei in België en Nederland is GCM, voor haar kantoor in Zwijndrecht (Nederland), op zoek naar een HiCad / Inventor tekenaar. Deze functie omvat het tekenen van technische projecten voor de bulk handling en recycling industrie in de breedste zin van het woord. Enkele voorbeelden van deze projecten zijn het tekenen van mobiele en vast opgestelde bandtransporteurs, inkaptrechters en bordessen. 

Functieprofiel:
- Je hebt kennis van het tekenpakket HiCad en/of Inventor; 
- Je hebt ervaring in de sector van constructiebouw;
- Je hebt een mechanische achtergrond en kennis van lassymbolen;
- Opname/opmeten van werk op klantlocatie is soms noodzakelijk;
- Ervaring in 3D scanning is een pre.
 
Wat wij zoeken:

Je hebt een middelbare of hogere technische opleiding afgerond en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Daarbij heb je een gezond beoordelingsvermogen, ben je positief ingesteld, leergierig en streef je naar kwaliteit. Je bent sterk in plannen en organiseren en beschikt over communicatieve skills. Administratieve procedures schrikken je niet af.

Wat wij bieden:

Wij bieden je een boeiende werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen en om initiatief/verantwoordelijkheid te nemen. Na een inwerkperiode met training on the job, volgt een voltijds dienstverband met vast contract. Het volgen van cursussen voor je verdere ontwikkeling wordt aangemoedigd.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur je CV en motivatie op naar HR@gcm.be